Skip to content
Yazı Renkleri
Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Köyümüzden Haberler arrow Turnuva Programı, Sonuçlar ve Puan Durumu
Turnuva Programı, Sonuçlar ve Puan Durumu Yazdır E-posta






KASDERİN DÜZENLEDİĞİ TURNUVA

GEREKLİ BİLGİ VE FORUM AŞAĞIDA VERİLMİŞTİR...

3. Turnuva için Gerekli Evraklar

1- Turnuva Sözleşmesi

( Son sayfayı doldurmak zorunludur. )

2- Takım Listesi

( 1 Takım Yetkilisi, 7 As ve 7 Yedek Futbolcu, Toplam 15 Kişi )

3- Tüm Takımın Kimlik Fotokopileri

4- Tüm Takımın Sağlık Raporları

( Son 6 ay içinde alınmış olması zorunludur. )

5- Futbolcuların Profesyonel, Amatör veya HİF Lisansları

( Lisansı olmayanlar için biz HİF lisansı çıkartacağız. )

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3. KAS-DER-FED FUTBOL TURNUVASI SÖZLEŞMESİ

1. Turnuvaya sadece Kastamonu ilçe ve köy dernekleri ile federasyonları katılabilecektir.

2. Turnuvanın grup maçları İstanbul Anadolu ve Avrupa yakasında belirlenecek sahalarda her hafta pazar günü oynanacak ve katılımcı dernekler bu bölgelerden, talebine göre sadece bir bölgedeki grupta yer alacaktır.

3. Turnuva ile ilgili tüm işlemlerden takım yetkilisi sorumludur. Takım yetkilisi oyunculardan biri olmayacaktır.

4. Maçlarda numaralı forma giyme zorunluluğu vardır. Numarasız formalı oyunculara kesinlikle müsaade edilmeyecektir. Hazırlanacak takım esame listeleri, bu doğrultuda düzenlenecektir.

5. Sporcular halı saha ayakkabısı haricinde ayakkabı giymeyecektir.

6. Takım kadroları en fazla 14 kişiliktir. (7 as - 7 yedek)

7. Takım müsabaka asıl kadrosu, kaleci dahil 7 kişiden oluşur.

8. Maçlar pazar günleri haftada tek maç olmak üzere saat 12:00 - 18:00 arasında oynanacaktır.

9. Maçlarda galibiyete 3, beraberliğe 1, mağlubiyete 0 puan verilir.

10. Takımlar en az 9 maç oynayacaklardır.

11. Takım listelerinde (asıl ve yedek) yer alan sporcular resmî kimliklerini yanlarında bulundurmak zorundadırlar.

12. Müsabaka süresince takımlar kaleci hariç 4 oyuncu değiştirebilir.

13. Bir takım en az 5 kişi ile maça başlayabilir. Oyun süresince takım 4 oyuncu kalana kadar maça devam edebilir. Takımda oyuncu sayısı 4’ün altına düştüğü zaman oyuna devam edilmez. Bu konuda müsabaka neticesinin tesciline Tertip Komitesi yetkilidir. Maç saatinde müsabakaya çıkmayan ya da 3`den fazla eksik çıkan takım 3-0 hükmen mağlup sayılacaktır.

14. Müsabakalar 25 dakikadan 2 devre halinde oynanır. Devre araları 5 dakikayı geçemez.

15. Turnuvaya katılacak tüm oyuncuların sağlık raporu gereklidir. Takım sporcularının sağlıkla ilgili doğabilecek her türlü sorumluluktan kendisi ve derneği sorumludur.

16. Müsabakalardan önce, sporcu kimlik kontrolü hakemler nezaretinde rakip takım yetkilisi tarafından yapılır. Kimliğini bulundurmayan sporcular müsabakada oynayamaz. İsim listeleri her iki takım yetkililerince imzalattırılıp Turnuva Gözlemcisi’ne müsabaka başında teslim edilir.

17. Maç saatinden itibaren 15 dk. içerisinde sahada hazır bulunmayan takım 3-0 hükmen yenik sayılır. Bu konuda müsabaka hakemi, yoksa Tertip Komitesi tam yetkilidir.

18. Hava muhalefeti nedeniyle müsabaka hakem kararı ile iptal edilir veya ara verilebilir. İptal edilen müsabakanın skoru dikkate alınmaz. Ertelenen maçın tarihi ve zamanı takımlara en az 1 gün önceden bildirilir.

19. İtirazlar müsabakadan önce “Tertip Komitesi"ne bildirilmelidir. Maç başladıktan sonra itirazlar dikkate alınmayacaktır. Yalnız, müsabakaya eksik kadroyla başlayıp da sonradan gelen sporculara itiraz edilebilir. Müsabaka hakemiyle Tertip Komitesi, bu konudaki itirazı ilgili evraklarla karşılaştırarak neticelendirir.

20. Yapılacak her itiraz için Tertip Komitesi"ne bir dilekçe ile 200 TL yatırılır. İtirazı yapan takımın haksız bulunması halinde para iadesi yapılmaz.

21. Saha içinde ve saha dışında olay çıkaran takımlar 6-0 hükmen yenik sayılır. Bu konuda, müsabaka hakemi yetkili olup kararı Tertip Komitesi verecektir.

22. Üst üste iki ayrı maçta sarı kart gören oyuncu, bir sonraki maçta oynayamaz. Direkt kırmızı kart gören oyuncu ise devamındaki müsabakada oynayamaz. (Hakemin raporuna göre, ağır bir disiplin cezası yoksa...)

23. Takımların puan eşitliği durumunda; 1. kendi aralarında oynadıkları skor dikkate alınır 2. Averaja bakılır, averaj eşitliği halinde 3. Atılan gol fazlalığına bakılır.

24. Final müsabakalarında beraberlik olduğunda maçın galibi penaltı atışlarıyla belirlenecektir.

25. Grup maçları ile çeyrek ve yarı final maçları halı sahalarda oynanacak, final (1.2.3.4.) maçları nizami büyük sahada oynanacaktır.

26. Grup maçları puan usulüne göre oynanacak, grup 1, 2, 3 ve 4.’cüleri gruptan çıkacak, çapraz kuralar ile eleme usulüne göre tek maç üzerinden devam edilecektir.

27. Müsabaka hakemleri futbol federasyonu tarafından görevlendirilecek hakemler tarafından yönetilecek, maç gözlemcileri ise komitemiz tarafından görevlendirilecektir.

28. Her dernek 14 kişilik takım kadrosunu bildirmesinden sonra kadro değişikliği yapamayacak, bir oyuncu sadece bir dernek takımında oynayabilecektir.

29. Yaş sınırı 16-35 arasında olup, 35 yaş üstünde 1 oyuncu kontenjanı kullanılacaktır. Sahadaki futbolculardan sadece birisi Kastamonu olmayabilir, diğer tüm futbolcuların Kastamonu’lu olmaları zorunludur.

30. Şike, kavga, hakeme veya rakip oyuncuya ve kendi takım arkadaşlarına küfür veya şiddet içeren ahlaka aykırı davranış sergileyen futbolcu komitenin vereceği karar ile ihraç edilebilecektir.

31. Maçlarda futbolcular, takım sorumluları veya izleyiciler arasında herhangi bir kavga, fiziki müdahale v.b. olursa tarafların yazılı savunmaları alındıktan sonra Tertip Komitesi gereken kişilere ceza verir ve kesinlikle cezalar iptal edilemez. Böyle bir durumda etrafa verilen maddi zararları Tertip Komitesi’nin belirlediği Dernek ödemekle yükümlüdür.

32. Grupların tespiti ve fikstür çekimi her derneğin en az bir temsilcisinin bulunduğu ortamda kura ile belirlenecektir.

33. Müsabakaya çıkacak takım sahaya çıkmadan önce takım kadrolarını gözlemciye teslim edecek, müsabakanın hakemi dışında her türlü denetim ve kontrol gözlemcinin yetkisinde olacaktır.

34. Bu maddeler haricinde olabilecek konular futbol müsabaka talimatı ve Tertip Komitesi kararıyla çözümlenir. Doğabilecek her türlü anlaşmazlıklar için Tertip Komitesi’nin aldığı kararlar kesinlikle geçerli olacaktır.

35. Takımlar, turnuvada formalarında farklı sponsor firma adı kullanmak isterlerse, bu durumu turnuva öncesi Tertip Komitesi’ne bildirmek zorundadır.

36. Halı sahaya reklam vermek isteyen firmalar ise, Organizasyon Komitesi ile ön görüşme yapacaktır.

37. Takımların puan durumları ile sarı ve kırmızı kart cezalı oyuncuları ve turnuvanın seyri hakkındaki tüm bilgiler KAS-DER-FED internet sitesinde yayınlanacak ve bu ilan tebliğ yerine geçecektir.

38. Komite KAS-DER-FED yönetim kurulunun seçtiği, yönetim kurulu üyelerinden oluşmaktadır.

39. Şampiyon takım ile 2., 3. ve 4. takımlara ve komitece belirlenen 1 takıma Fair Play kupası ile ödüllendirilecek ayrıca ilk 4’e giren tüm takımlara plaket, oyuncularına şilt ve madalya takdim edilecektir.

40. Şampiyon olan derneğin yönetim kurulu ile takımının futbolcuları Kastamonu`daki Kurşunlu Han’da, 1 hafta sonu, tam pansiyon misafir edilecektir.

41. Turnuvanın Gol Kralı olan futbolcumuza Seyahatname Turizm tarafından 3 gece 4 gün AMSTERDAM GEZİSİ hediye edilecektir.

42. Her takım turnuva katılım bedeli olan ……………. TL’yi en geç 11 Şubat 2012 tarihine kadar ödemekle yükümlüdür. Turnuvadan çekilme, men edilme v.b. durumlarda katılım bedelinin iadesi kesinlikle söz konusu değildir.

43. Katılımcı dernekler Turnuva Sözleşmesi ve gerekli diğer tüm evraklarla en geç 11 Şubat 2012 tarihine kadar verecektir. Bu tarihten sonraki talepler kesinlikle dikkate alınmayacaktır.

44. Turnuva 04 Mart 2012 tarihinde başlayacak, 20 Mayıs 2012 tarihinde bitecektir.

45. Avrupa yakasındaki müsabakalar Cemal Kamacı Spor Kompleksi’nde (Okmeydanı), Asya yakasındaki müsabakalar Haldun Alagaş Spor Kompleksi’nde (Ümraniye) oynanacaktır.


11 ŞUBAT 2012 SON BAŞVURU GÜNÜ OLUP, 18 ŞUBAT 2012 GÜNÜ KATILACAK TAKIM SORUMLULARI İLE BİRLİKTE KURALAR ÇEKİLECEKTİR.


Yukarıda yazılı tüm turnuva şart ve kurallarını kabul ediyoruz.

Dernek adı :

Takım Yetkilisi :

İmza :

 
 

Köyümüzden Haberler

Köy Tapularının Dağıtımı Hakkında

Köyümüzden HaberlerKöy Tapuları 28.03.2010 Tarihinde dağıtılmıştır.Sülale bazında teslim alan kişi ve tapu adetleri aşağıda liste şeklinde mevcuttur.

Buradan takip ederek tapularınızı ilgili kişilerden temin edebilirsiniz.

Saygıyla duyurulur.
Dernek Yönetimi

 

En Çok Okunan Köy Haberleri

Arama

Duyurular

RECEP TARHANA VE NAZAN TARHANIN KIZLARININ DUGUNU
DUGUN VE KINA : RECEP TARHANA VE NAZAN TARHANANIN KIZLARI MERVENIN KINASINA VE DUGUNUNE TUM HALKIMIZ DAVETLIDIR 

DUGUN : 26 HAZIRAN PAZAR SAAT 13:00 - 17:00 YER : PENDIK ADA TESISLERI BATI MH. CIGDEM SK. NO:20 PENDIK

GELIN ALMA : ATATURK MH. ADNAN KAHVECI CD. NO: 113 ENG. PARK SITESI A BLOK DAIRE 7 CAYIROVA - KOCAELI 

KINA: 25 HAZIRAN CUMARYESI SAAT : 19:00 - 23:00 YER: AKSE MH. 413 SK. NO:7 CAYIROVA - KOCAELI
IRT RECEP TARHANA 05321582067 - CIFTIMIZE BIR OMUR BOYU MUTLULUKLAR DILIYORUZ - CAKIRLAR KOYU DERNEK YONETIMI


7

Kösem Oyunu Beyenildi Seyretmek İsteyen Üyelerimiz Linke Tıklayabilirler
http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=481417364297&comments

Yeni Web Sitemiz
Siz değerli üyelerimize daha iyi hizmet verebilmek amacıyla yeniz web sitemiz yayına başlamıştır.





Kimler Sitede

Chat

Herkes burada, sen neredesin?
Chat
Chat için üye girişi yapmalısınız!
Üye Ol

Üye Girişi

Üye Girişi

Okuyucu Yorumları

  • kimse taşındığı yeri bildirmek istemiyor mesaj çe...
  • işte tam cakırlarkoyune yakkışır bir site oldugunu...

Ziyaretçi Defteri

Son Yazılan Mesaj
Yusuf Tarhana
Deneme yeni sitemiz hayırlı olsun. Umarı
Ziyaretçi Defteri - Görüşleriniz bizim için değerlidir...

Günlük Burç

Burcunuzu seçin, falınızı okuyun

Radyo

Faydalı Linkler